Näen edessäni naisen ruumiin jonka olkapää on lävistetty suurella ruosteisella lihakoukulla. Hetken happea haukkoessani alan tutkimaan suurta hallia jonne olin jotenkin joutunut. Näen valkoista kaakelia ja suuria verilammikoita lattialla. Katossa kulkee kisko johon samainen nainenkin oli jätetty roikkumaan. Samassa rivissä näen myös muutaman sian ruhon, olen ilmeisesti teurastamolla. Alan etsimään katkaisijaa jolla saisin lisää valoa pimeään huoneeseen, mutta turhaan.

Halli on niin suuri etten näe edes sen takaseinää. Kuulen oman sydämeni sykkeen ja hengityksen kaikuvan korkeista, valkoisista kaakeliseinistä. Hetken mietittyäni lähden kulkemaan kohti huoneen toista päätä oviaukon toivossa. Samalla hetkellä kuulen kuinka raskas, ruosteinen moottori lähtee kolisten käyntiin. Ruhot lähtevät liikkumaan kohti huoneen synkkää päätyä. Yht'äkkiä kuulen kovan kirkaisun. Oliko nainen vielä elossa vai enkö ollutkaan yksin. Lähden kulkemaan kirkaisun suuntaan ja koukku jossa nainen oli ollut olikin nyttemmin tyhjä. 

Tunsin kuinka kylmät väreet kulkivat selkärankaani pitkin. Miten hän oli päässyt alas noin reilun kolmen metrin korkeudesta ilman apua. Alan etsimään naista huoneen kirkkaasta päästä ja huomasin että lattialle oli kerääntynyt lisää verta. Aivan kuin sitä tulisi kokoajan lisää. Näin huoneen päätyseinässä noin metrin korkeudella nuolen joka osoittaa kohti kattoa. Hetken mietin että jätänkö katsomatta ja jatkan kohti pimeää päätä. Kerään itseni ja kohotan katseeni kohti kattoa ja näen samaisen naisen naulattuna nilkoistaan seinään ja huutaen apua. Samalla hetkellä huomaan että jalkojani alkaa paleltaa ja huomaan että verenpinta oli noussut jo polviini asti. Alan panikoimaan ja yritän kurkottaa yhteen koukuista. Näen pienen jakkaran jonka päältä voisin yltää hyppäämällä. Lähden kahlaamaan koko ajan kohoavassa verilammikossa kohti mahdollista pelastusta. Nousen jakkaran päälle ja hyppään kohti ruosteista lihakoukkua kurottaen sen minkä voin. Näen kuinka lähestyn koukkua ja päästän pienen huokauksen. Tunnen riipaisevan kivun ja huomaan että käteni oli livennyt ja koukku oli lävistänyt kämmeneni.

-"Herää!" Kuulen kovan kuiskauksen ja säpsähdän hereille. Se kaikki olikin vain unta. Nousen istumaan sänkyni reunalle ja näen naisen makaavan keskellä lattiaani elottomana, kalpeana ja verisenä.